neymar

Potrivit El Confidencial, Neymar şi conducerea echipei Real Madrid s-au aşezat de două ori la masa negocierilor. Prima întâlnire dintre cele două părţi a avut loc înainte de gala decernării Balonului de Aur, iar cea de-a doua s-a consumat chiar în seara evenimentului.

 

Situaţia lui Neymar este problematică pentru Barcelona. Contractul brazilianului cu catalanii expiră în 2018, dar formaţia de pe Camp Nou nu doreşte să-i prelungească înţelegerea. O eventuală prelungire ar însemna şi mărirea substanţială a salariului, iar Barcelona nu doreşte să facă o asemenea investiţie.

Presa engleză a notat în urmă cu câteva zile că Neymar ar putea ajunge la Manchester United, "diavolii" putând să-i ofere un salariu de 300.000 de lire sterline pe săptămână. El Confidencial informează că brazilianul ar putea rămâne în campionatul din Spania, Real Madrid fiind următoarea destinaţie.

Neymar câştigă 77.000 de lire sterline pe săptămână la Barcelona, însă o dată cu prelungirea contractului automat va cere şi o mărire a remuneraţiei. Clubul blaugrana nu doreşte să facă acest pas pentru a nu destabiliza bugetul echipei.

Barcelona a anunţat deja o investiţie de 600 de milioane de euro în modernizarea stadionului.

sursa: mediafax