baschet

Clubul Sportiv Universitar Ploiești organizează în perioada 6-8 mai, la Sala Sporturilor Olimpia, turneul de baraj pentru calificarea la faza finală a Campionatului Național „sub 14 ani”.

 

Datorită eforturilor făcute de conducerea clubului, dar și a relației ferme, de respect reciproc, pe care o avem cu Federația Română de Baschet, am reușit să aducem la Ploiești un festival baschetbalistic dedicat, deopotrivă, copiilor, antrenorilor, părinților și tuturor celor apropiați fenomenului.
Prin Clubul Sportiv Universitar, orașul nostru se află în fața unei performanțe deosebite, transpusă prin prezența, pentru prima dată în ultimii 10 ani, a unei grupe de copii în această fază a competiției, la categoria de vârstă mai sus amintită.

Evident, dorim să nu ne oprim aici și, cu sprijinul dumneavoastră, să ducem orașul Ploiești și spiritul de campioni la un nou nivel, prin calificarea la faza finală a întrecerii. Suntem convinși că parcursul bun din acest sezon și randamentul arătat de băieți la ședințele de pregătire și în meciurile oficiale ne vor face să ne bucurăm, încă o dată, de rezultate dintre cele mai frumoase.

Adversare în „Olimpia”, în perioada 6-8 mai, ne vor fi formațiile CSU Sibiu, ocupanta poziției a 4-a în cealaltă grupă semifinală, CSS Nr. 1 Phoenix Constanța, câștigătoarea grupei a III-a de recalificare, și CSS Viitorul Cluj Napoca, primul loc în grupa a IV-a de recalificare. Se va juca în sistem fiecare cu fiecare, pe parcursul a trei zile, și, la final, primele două clasate vor obține calificarea la turneul de elită, pentru locurile 1-8.
Programul meciurilor se va comunica la in data de 02.05.2016
Pe această cale, ne exprimăm convingerea că vom reuși să ne ridicăm la pretențiile unui asemenea turneu, atât din punct de vedere al organizării, cât și prin ceea ce înseamnă baschetul jucat la cel mai înalt nivel.
Suntem mândri să vă avem alături, pe dumneavoastră, cei care ați înțeles, în ultimii 15 ani, necesitatea ca acest oraș al campionilor să respire baschet, să emane pasiuni nebănuite și să ridice trofee dintre cele mai prețioase! Alături de dumneavoastră și de această tânără generație, povestea merge mai departe!
sursa: comunicat de presă CSU Ploiești