suporteri

Suporterul Petrolului, acuzat că l-ar fi agresat în cartierul Mihai Bravu pe primarul interimar al Ploieștiului, Cristian Ganea, a anunțat că-l va da în judecată pe edil.

 

Săptămâna trecută, primarul interimar, Cristian Ganea, a confirmat în presa locală că ar fi fost agresat de un suporter al Petrolului în cartierul Mihai Bravu. 

 ”Da, este adevărat. Nu vreau să fac comentarii pe marginea acestui subiect. Oamenii legii se vor ocupa de caz și nu vreau să fac declarații care ar putea încurca ancheta.”, a declarat candidatul PSD la Primăria Ploiești pentru ziarulincomod.ro (detalii AICI)

 

Contactat de Deprahova.ro, suporterul respectiv, Robert Doloman, a declarat:"Eram pe strada şi l-am văzut pe domnul primar interimar Cristian Ganea. L-am întrebat cu frumosul ce aveţi de gând să faceţi cu Petrolul. Nu i-am facut nimic. Era atâta lumea. Tot ce am vrut a fost ca, în calitate de cetăţean şi susţinător al Petrolului, să ştiu ce se va întâmpla cu echipa mea de suflet. În timp ce vorbeam cu dumnealui, a venit la mine Lucică Rădulescu spunându-mi că o să fie bine. Am stat de vorbă mai mult cu Lucică decât cu primarul. Astăzi au venit  patru echipaje de poliţie şi am fost amendat. Nu sunt interlop. Lucrez de 12 ani cu carte de muncă. O să-l dau în judecată pe domnul Cristian Ganea. Ce, în calitate de cetăţean nu am voie să întreb ce se va întâmpla cu echipa, mai ales că sigla şi brand-ul sunt ale noastre, ale ploieştenilor? Pe mine mă intereză extrem de mult soarta Petrolului".