tricolorul lmv ploiesti

La primul sezon petrecut în Divizia A1, Tricolorul LMV Ploiești s-a situat pe locul al cincilea, calificându-se, totodată, și în cupele europene.

 

În urmă cu patru ani, apărea ideea înființării echipei de seniori din cadrul clubului de volei Tricolorul LMV Ploiești. A luat mai întâi pulsul diviziei secunde, iar anul trecut, cu un parcurs record, cu victorii pe linie, noua echipă de volei a orașului Ploiești a promovat. La primul sezon în eșalonul de elită al voleiului românesc, Tricolorul LMV avea obiectiv calificarea în zona locurilor 5-8. Iar în această seară, echipa ploieșteană a obținut maximum din respectivul obiectiv, reușind să încheie pe locul al cincilea în Divizia A1, după o serie echilibrată cu CSM București.

Mai mult decât atât, după un sezon frumos, la distanță de mai bine de zece ani de absență de pe firmamentul continental, Tricolorul LMV a readus voleiul ploieștean la nivel european, prin performanța realizată obținând dreptul de a participa în Cupa Challenge!

 

Cosmin Ghimeș, Vladan Aleksic, Tomi Rumpunen, Cristian Imhoff, Tudorel Farcaș, Gjoko Josifov, Alexandru Călin, Florin Voinea, Sergiu Stancu, Andrei Grigoraș, Eugen Teotoc, Ștefan Someșan, Alexandru Voinea (jucători), Marian Anton, Mădălin Marinescu (antrenori), Dragoș Diaconeasa, Daniel Mocanu, Dacian Alecse (staff managerial) – ei sunt eroii care au scris o nouă pagină frumoasă în istoria voleiului ploieștean, evident, alături de alte persoane care au ajutat pentru ca lucrurile să funcționeze corespunzător la un nivel ridicat.

Câștigători în meciul de sâmbătă, jucătorii antrenați de Marian Anton și Mădălin Marinescu abordau partida din această seară cu gândul doar la victorie, care le-ar fi oferit locul al cincilea, fără să mai fie nevoie de un joc decisiv pe terenul echipei CSM București. Iar încurajați frumos de un public numeros și de micuța galerie condusă de Viorel „Ulise” Gheorghe, aceștia nu au dezamăgit, câștigând, însă nu fără emoții.
Citește articolul integral AICI