csm

Handbalistele de la CSM Ploieşti au încheiat, aseară, ediţia de campionat „2015-2016” a Ligii Naţionale cu victoria de serviciu de la Sebeş şi au reuşit să-şi îmbunătăţească performanţa din sezonul trecut cu două poziţii, încheind pe locul al 6-lea al ierarhiei.

 

Ultima clasată nu le-a ţinut piept fetelor noastre şi a cedat la scor după două reprize aproape identice, rezultatul final, 20-36, consemnându-se după o primă repriză încheiată cu 10-19.

Derularea ostilităţilor nu necesită o descriere prea amplă, fiind suficient de spus că partida a început de la 0-3, după o dublă a Ramonei Farcău şi un gol al Mihaelei Tivadar, iar în minutul 10 tabela indica deja 2-7, cu Marina Dmitrovic alăturându-li-se celor două colege pe lista marcatoarelor. A fost, apoi, 5-10, 7-13 şi, după un nou „sprint” ploieştean, 8-18, cu puţine minute înainte de pauză (27).

 

Repriza secundă a curs similar, de la 10-19 ajungându-se în doar 4 minute la 10-23, pentru ca, apoi, după o scurtă perioadă de acalmie, până la 14-27, să vină o nouă serie de goluri ale CSM-ului, ce a dus tabela la 14-33 (minutul 50). Cu gândul şi la importanta partidă de miercuri, din Cupa României, cu HCM Baia Mare, Neven Hrupec a apelat, treptat, la toate jucătoarele de pe bancă, iar relaxarea din final a făcut ca diferenţa de la final să se reducă puţin, reflectând, totuşi, diferenţa dintre o formaţie retrogradată şi o pretendentă la cupele europene.

Pentru CSM Ploieşti, au evoluat: Şerban, A. Dumitru - Dmitrovic (7 goluri), Burtea-Shutska (5), Tivadar (4), Balaban-Curtean (4), Farcău (4), Chiricuţă (3), Farcău (2), Vasilescu (2), Caraşol (2), Sheiko (1), N. Tudor (1) şi Florea (1).
sursa: csmploiesti.ro