volei

Începând de mâine, până duminică, la Complexul Sportiv „Tel George Junior” din Ploieşti, clubul Tricolorul LMV Ploieşti organizează un turneu internaţional de volei pentru veterani (master).

 

Turneul este intitulat „Cupa Tricolorul” – ediţia I, iar alături de formaţia clubului Tricolorul LMV vor mai participa Volei Carpaţi Bacău, Old Boys Ocna Mureş şi echipa profesorilor Universităţii de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiteanu” din Chişinău, Republica Moldova.

Turneul va începe vineri, de la ora 20.00, sâmbătă partidele sunt programate în perioada 11.00-16.00, iar duminică ultimele jocuri vor avea loc între 9.30 şi 14.00.

Clubul Tricolorul LMV este unul dintre primele din România care au iniţiat mişcarea voleiului la nivel de veterani, câştigând de-a lungul anilor numeroase cupe şi medalii la turnee internaţionale desfăşurate în Europa.

 

De menţionat că evenimentul completează un weekend de volei de excepţie la Ploieşti, echipa de seniori de la Tricolorul LMV luptându-se, sâmbătă şi duminică, pentru un loc în Cupa Challenge.

Formaţia ploieşteană se duelează cu CSM Bucureşti pentru locul al cincilea din Divizia A1 la volei masculin, scorul general după primele două meciuri disputate pe terenul echipei din Capitală fiind egal, ambele partide încheiate în tiebreak.

Disputa are loc după sistemul „cel mai bun din cinci partide”, astfel că ploieştenii vor avea şansa să-şi adjudece acum locul al cincilea, dacă vor câştiga cele două partide programate la Complexul Sportiv „Tel George Junior”, de la ora 17.00.
sursa: tricolorullmvploiesti.ro