volei

Finala pentru locul 5 din Divizia A1 la volei masculin a programat, aseară, a doua confruntare, Tricolorul LMV Ploiești oferind replica formației CSM București, în Sala „Unirea” din Dobroești.

 

Învingători în meciul de ieri, jucătorii pregătiți de antrenorii Marian Anton și Mădălin Marinescu vizau un nou succes pentru a reveni la Ploiești la o singură victorie de câștigarea duelului.

CSM București – Tricolorul LMV Ploiești (20:25, 25:13, 18:25, 25:15, 15:13)

În primul set al partidei, Tricolorul LMV a preluat conducerea în start, scor 3:1. Dar, gazdele au revenit rapid, egalând mai întâi la 3, după care au preluat conducerea, scor 7:6.

 

De la scorul de 9:8, ploieștenii au pus stăpânire pe joc, iar printr-un parțial de 10:2 s-au desprins decisiv. CSM București a încercat să revină în joc, reducând diferența la trei puncte, scor 20:17, însă Tricolorul LMV a avut o replică pe măsură, adjudecându-și actul inaugural cu scorul de 25:20.

Setul secund a fost dominat de gazde, care s-au distanțat încă din start, mai întâi la 4:1. După aceea, prin șase puncte consecutive au dus scorul la 11:3.

Tricolorul LMV a echilibrat jocul pe moment, dar nu a putut face mai mult, iar CSM București s-a desprins chiar la zece puncte, scor 16:6. Așteptând mai mult setul următor, ploieștenii au scăpat de sub control actul secund, bucureștenii majorând ecartul la 12 puncte, scor 21:9! În cele din urmă, gazdele și-au adjudecat setul cu scorul de 25:13.
Cite;te cronica partidei integral aici