hipodrom3

Reporterii observatorulph.ro au reușit să fotografieze o parte din incinta hipodromului, care cuprinde grajdurile pentru cai și aleile aferente.

 

Hipodromul din Ploiești va fi gata în prima jumătate a lunii mai. cu aproape cinci luni de întârziere față de data asumată de constructor la semnarea contractului cu fostul primar, Iulian Bădescu.

Din acest motiv, de la bugetul local se vor plăti 24 de milioane de lei, bani pierduți din fonduri europene, valoarea contractului fiind de aproape 80 de milioane de lei.

Potrivit proiectului, prezentat de prosport.ro, arena hipică va putea găzdui circa 1.400 de spectatori, iar în complex va fi construit şi un restaurant pentru fanii care asistă la curse.

 

Complexul va oferi, printre altele, trei parcări cu un număr total de 219 locuri, piste de trap şi galop, ronduri de mers şi ring de prezentare, tribune, grajduri şi boxe pentru cai, hangar de întreţinere şi depozitarea materiale, magazii pentru furaje, ateliere şi clădire pentru echiparea cailor.

hipodrom4

hipodrom2

 

hipodrom1

 

Social
  • Miercuri, 18 Octombrie 2017
  • De Mihai Popescu

Toamna schimbă foaia. Prognoza meteo

Vremea neobișnuit de caldă din ultima perioadă va continua până duminică, temperaturile maxime înregistrate la Ploiești variind între 23 și 26 de grade. Începnd de săptămâna viitoare temperaturile...