afis cupa metigla

Asociația „Un Strop de Fericire", în parteneriat cu Coilprofil, organizează cea de-a doua ediție a Competiției de baschet interșcolar CUPA METIGLA în Ploiești.

 

Acțiunea are ca scop încurajarea practicării sportului în rândul tinerilor și a unui stil de viață sănătos. Fondurile obținute prin vânzarea biletelor de tombolă vor susține familiile defavorizate înscrise în programul Centrului de zi pentru copii și familii Casa ALEXANDA din Ploiești, proiect al Organizației Umanitare CONCORDIA.

Competitia va fi organizată pe două categorii: gimnaziu și liceu. Și-au anuntat interesul de participare 10 școli ploieștene care vor găzdui în perioada 11-15 aprilie 2016 meciurile de departajare, urmând ca TURNEUL FINAL să se desfășoare sâmbătă, 16 aprilie 2016, la Colegiul Național „Mihai Viteazul" într-o atmosferă de prietenie, sportivitate, voluntariat și distracție.

Pentru a putea participa la competiție fiecare echipă trebuie să fie formată din 5 jucători și 2 rezerve, cel puțin o fată și maxim un jucător legitimat în prezent la un club sportiv, de stat sau particular. Persoanele care încurajează echipele în finală pot participa la marea tombolă Metigla - caritate. Valoarea unui bilet de tomblă este de 3 lei, iar marele premiu constă într-un bilet la Untold Festival. Înscrierea se va face online până pe 8 aprilie. Regulamentul competiției și alte detalii se găsesc pe www.stropdefericire.ro .