petrolul crangul lui bot

Fotbaliștii Petrolului au ajuns să se antreneze la Brazi, după ce Apa Nova Ploiești a denunțat unilateral contractul de comodat al bazei sportive de la Crângul lui Bot.

 

Timp de șase ani, fotbaliștii Petrolului s-au antrenat în baza sportivă de la Crângul lui Bot închiriată de la Apa Nova Ploiești.

În urma documentului publicat la finalul articolului, reprezentanții operatorului de apă din Ploiești au anunțat rezilierea unilaterală a contractului de comodat, cerându-le reprezentanților societății FC Petrolul SA eliberarea bazei sportive.

 

Acest lucru s-a întâmplat deja săptămâna trecută, astfel încât fotbaliștii antrenați de Gane se antrenează acum pe stadionul Ilie Oană sau la Brazi. 

Reprezentanții SC FC Petrolul SA susțin că demersul companiei de apă nu se justifică, în condițiile unor investiții considerabile făcute în baza sportivă respectivă, cum ar fi: reabilitarea clădirii, întreținerea gazonului sau montarea instalației de nocturnă. Mai mult, Petrolul ar fi plătit la zi facturile de întreținere (apă, curent, etc). 

Apa Nova Ploiești nu a răspuns solicitării observatorulph.ro privind un punct de vedere. Așteptăm și reacția Primăriei Ploiești.

apa nova