romania spaniaDuminică seara s-a disputat meciul amical între Naționala României și cea a Spaniei la care tricolorii s-au ales cu o remiză. Testul de dinaintea participării la Euro 2016 s-a desfășurat pe Cluj Arena începând cu ora 21:45.

 

Tricolorii au dat exemplu de o mobilizare exemplară reușind remiza cu campioana en-titre. Anghel Iordănescu  a declarat "A fost o partidă bună, am jucat inteligent tactic și ne-am creat și ocazii, în special pe contraatac. Asta a fost filozofia noastră în această seară. A fost un test important, știam că Spania va avea posesia și am încercat să-i determin pe băieți să folosim ca principală armă tranziția pozitivă. "

De asemenea, naționala României a fost apreciată și de selecționerul spaniol ce se declară nemulțumit de prestația echipei sale de pe Cluj Arena. "România a făcut un meci foarte bun. Nu ne-a lăsat să ne facem jocul. Este o echipă foarte bună. Nu sunt mulţumit de remizele cu Italia şi România. Ne-a lipsit profunzimea", a declarat Del Bosque, conform As.

Meciul totuși nu a fost lipsit de incidente. Dacă pe teren nu s-a întâmplat nimic, la masa jurnaliștilor s-a creat un scurt moment de panică declanșat de un incediu. Se pare că incidentul a pornit în urma suprasolicitării circuitelor liftului dar totul a fost remediat în scurt timp, fără a crea un disconfort deosebit.