ionel gane petrolul

Astăzi, de la ora 20.30, Petrolul întâlnește formația CFR Cluj. Antrenorul Ionel Gane este convins că echipa se poate salva de la retrogradare, în ciuda handicapului existent.

“Avem nevoie, în primul rând, de o victorie, care să ne dea un impuls pozitiv, ca să putem aborda altfel următoarele meciuri. Lotul este unul bun, echilibrat pe posturi, cu jucători care au experienţă, care au valoarea şi calitatea necesară să facă diferenţa. Dar, trebuie să arătăm ca o echipă. Calitatea individuală este fundamentală, însă trebuie pusă în slujba echipei”, a susținut Gane.

„E normal ca jucătorii să fie trişti, dar tot ceea ce am încercat la antrenamentele din această săptămână, precum şi prin discuţiile pe care le-am avut cu ei, a fost să găsesc o motivaţie bună pentru meciul următor, cel de la Cluj. Sunt optimist, putem spera la salvarea de la retrogradare, iar atât timp cât există şanse trebuie să ne luptăm pentru ele”, a adăugat noul antrenor al petroliştilor.

Gane a admis faptul că se gândeşte la unele schimbări. „Este posibil să schimbăm sistemul de joc pentru următoarele etape, rămâne de văzut dacă va fi 4-4-2, 4-3-3 sau o altă formulă. Încerc să aduc ceva în plus şi sper să găsesc o formulă optimă, dar şi jucătorii potriviţi pentru sistemul pe care vrem să îl folosim. Este clar că trebuie să câştigăm la Cluj, pentru că un rezultat de egalitate nu ne ajută foarte mult în aceste momente. Trebuie să riscăm!”, a spus Gane. (Foto: FC Petrolul Ploiesti).

.