ionel gane

FC Petrolul Ploieşti a ajuns, astăzi, la un acord cu Ionel Gane, cel care va ocupa, până la finele acestui sezon, funcţia de antrenor principal al echipei noastre, a anunțat clubul ploieștean

 

„În vârstă de 44 de ani, fostul internaţional le-a mai pregătit, în primul eşalon, pe Universitatea Craiova, CS Turnu Severin, Corona Braşov şi CS „U” Craiova, iar în această după-amiază a condus primul antrenament al „galben-albaştrilor”, a precizat FC Petrolul.

„Am acceptat această ofertă pentru că îmi plac provocările şi eu cred că Petrolul, în ciuda situaţiei din acest moment, se poate salva de la retrogradare. Ştiu că este o misiune foarte dificilă, dar atâta timp cât mai sunt şanse trebuie să luptăm până la capăt”, a declarat noul tehnician al petroliştilor.

„Alături de Ionel Gane, în stafful tehnic al ploieştenilor a fost cooptat şi antrenorul secund George Biţă, în vreme ce de pregătirea portarilor se va ocupa, în continuare, Cătălin Grigore, iar preparator fizic va fi Cristian Dragotă”, se arată în comunicatul de presa al FC Petrolul.