dorinel munteanu

Constantin Schumacher a declarat după eşecul cu CSMS Iaşi că este dispus să renunţe la conducerea Petrolului, iar conducerea echipei din Ploieşti nu a stat prea mult pe gânduri.

 

Schumacher a înregistrat cinci înfrângeri la Petrolul şi gruparea prahoveană discută cu un nou antrenor.

Potrivit DigiSport, Dorinel Munteanu este tehnicianul care are cele mai mari şanse de a prelua echipa. Fostul internaţional nu a confirmat venirea la Petrolul, precizând că o decizie în acest sens va fi luată în cursul zilei de astăzi.

"Este un proiect atractiv, mai ales datorită suporterilor care au rămas altăuri de echipă. Este extrem de greu, dar salvarea este posibilă. Vedem ce se întâmplă până diseară", a declarat Dorinel Munteanu pentru DigiSport.

Petrolul se află pe ultimul loc în clasamentul play-out-ului, cu doar patru puncte acumulate.
sursa: prosport.ro

UPDATE Demisie oficială, anunțată pe site-ul clubului. Comunicatul FC Petrolul:

 

Constantin Schumacher nu mai este, începând de astăzi, antrenorul principal al echipei noastre, ca urmare a solicitării tehnicianului ajungându-se la un acord privind încetarea pe cale amiabilă a relaţiilor contractuale. De asemenea, şi angajamentul antrenorului secund Dragoş Radu s-a încheiat prin acordul părţilor.

Clubul nostru le mulţumeşte celor doi pentru activitatea depusă şi le urează mult succes în cariera viitoare.

Până la stabilirea noii componenţe a staffului tehnic, şedinţele de pregătire ale petroliştilor vor fi conduse de către preparatorul fizic Cristian Dragotă şi de antrenorul secund Cătălin Grigore.