old boys petrolul ploiesti

Fostele glorii ale Petrolului s-au întors pe terenul de fotbal. În ciuda vârstei și a kilogramelor în plus, aceștia au arătat că sunt chiar mai buni decât mulți dintre compenenții actualului lot cu care Petrolul se face de râs în Liga I.

 

În ciuda celor nici 6 grade din termometre şi a ploii, echipa de old boys a Petrolului a jucat vineri un meci amical cu o echipă similară a Mangaliei.

Partida s-a disputat pe terenul de fotbal de la Strejnic, iar printre jucătorii îmbrăcaţi în culorile galben - albastre ale Petrolului s-au numărat şi Vivi Răchită, dar şi Cristi Vlad.

Meciul a fost arbitrat de Costel Zotta.

 

Şi, pentru că tot a îmbrăcat tricoul petrolist, Vivi Răchită nu s-a putut abţine să nu comenteze şi actuala situaţie de la Petrolul. "O să merg diseară pe Ilie Oană şi sper ca Petrolul să câştige. Dar la cum arată acum echipa, cu jucători care nu au avut activitate în ultima perioada....seamănă cu noi..un fel de old boys. Aşa că nu văd vreo schimbare în clasament", a declarat Vivi Răchită.

 

Răchită a anticipat înfrângerea Petrolului, 1-2 cu CSM Iași.

 

Acesta spune că nu a abandonat ideea de a sprijini preluarea echipei Petrolul Ploieşti de către un grup de oameni de afaceri printre care şi Bogdan Conţ, care a şi fost astăzi prezent pe teren, la Strejnic.