petrolul infrangere

Schumacher continuă seria de înfrângeri la Petrolul cu o partidă în care gazdele au existat doar un sfert de oră.

 

Dacă ASA l-a instalat pe Ciorceri, Petrolul rămâne singurul club din Liga 1 fără antrenor. La fel de bine îl poți decupa pe Mourinho de pe un banner publicitar și pune pe bancă. Doar că n-ar plânge forțat pentru a trezi empatie. Dacă totuși cartonul ar lăcrima, ar fi singurul miracol care se mai poate întâmpla la Ploiești.

"Lupii" au fost ținuți ca la execuție în propriul careu încă din primele minute. Seria de cornere și ritmul oaspeților anunțau un gol rapid: când absolut toată linia defensivă a Petrolului strângea în centru, Bole s-a trezit singur în fața lui Cobrea, pe care l-a executat cu sete din interiorul careului (8).

Într-o mare lipsită de luciditate, mingi aruncate la întâmplare și dezordine totală, prahovenii capitulau devreme. Scăpat din marcaj,  Cristea a trimis la colțul lung, pe lângă goalkeeperul gazdelor: 2-0!

ALARMĂ FALSĂ

 

N-a mai mirat pe nimeni Schumacher când a făcut trei înlocuiri la pauză, fiind conștient că nu e amical și că a folosit limita maximă. Petrolul însă, cumva!, s-a trezit. Nu doar golul splendid al lui Begorgi (48), ci și atitudinea a prins culoare, însă execuțiile frumoase și ambiția jucătorilor nu pot contura o echipă competitivă.

Moldovenii au calmat jocul, iar când "lupii" trebuiau să forțeze, au făcut un ultim sfert mai fad decât întreaga prima repriză, fără ocazie. Tribunele care în urmă cu două sezoane respirau fotbal și spectacol, suporteri și bucurie, își consumă ultimele momente în prima ligă.  

I-AU CERUT DEMISIA!

La scorul de 2-0 pentru moldoveni, suporterii n-au mai rezistat și i-au cerut demisia lui Constantin Schumacher, care n-are nici măcar un punct luat de când e la cârma Petrolului. Tehnicianul ar fi al patrulea antrenor schimbat de prahoveni în acest an după Tibor Selymeș, Eusebiu Tudor și Mihai Stoichiță.

 

"E normal să-mi ceară demisia, nu am câștigat nici un punct, doar eu sunt de vină. Eu felicit jucătorii pentru repriza a doua. Am văzut că foarte multă lume e împotriva noastră, împotriva mea. Vom discuta și vom vedea zilele viitoare ce e mai bine pentru club" a declarat Constantin Schumacher, antrenorul Petrolului.
sursa: gsp.ro