antrenor petrolul 

Antrenorul Petrolului, Constantin Schumacher, vrea să-și mobilizeze jucătorii pentru următorul meci din play-out, disputat pe stadionul Ilie Oană vineri, 11 martie, de la ora 20:30, cu CSM Iași, ducându-i la un film motivațional.

 

Este vorba de filmul Concussion, cu Will Smith în rolul unui medic legist, care descoperă o boală gravă a jucătorilor de fotbal american. 

În ceea ce privește partea financiară, antrenorul a declarat că banii vor veni odată cu victoriile, finanțatorul Daniel Capră fiind văzut tot mai des la antrenamentele echipei.

Altfel, începând de marţi, 8 martie, FC Petrolul Ploieşti a pus în vânzare abonamente valabile pentru cele şapte partide pe care echipa noastră le va disputa pe teren propriu în faza play-out a Ligii I Orange. Preţul abonamentelor este următorul:
Peluze – 65 lei
Tribuna II – 125 lei
Tribuna I – 175 lei
Tribuna 0 – 295 leiAbonamentele emise la începutul sezonului sunt valabile şi pentru confruntările din play-out. La preţul abonamentului se adaugă o taxă de 5 lei, pentru prelucrarea şi emiterea cardurilor.

 

VIDEO Constantin Schumacher despre filmul care speră să-i motiveze pe jucătorii Petrolului în partida cu CSM Iași

 

Sport
  • Duminică, 22 Octombrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Petrolul, victorie în deplasarea de la Saelele

Petrolul a obţinut trei puncte uriaşe pe terenul Voinţei Tr. Măgurele, în meciul jucat, sâmbătă, la Saelele. „Lupii” s-au impus la limită, 1-0, prin golul reuşit de către Arnăutu, în minutul 13....