Valeriu Răchită a vorbit şi la Digi şi la Dolce, imediat după meciul de la Botoşani, pierdut de Petrolul, ultima clasată din play-out, 1-0. Fostul fundaș central al ”găzariloe” i-a desfiinţat pe conducătorii actuali ai ”lupilor” la ambele posturi.

 

“Toţi ne întrebăm ce se mai poate face cu Petrolul. După 7 înfrângeri consecutive… Problema nu e la jucători, ci la conducători. La patron, care n-are nici o legătură cu fotbalul. Mai e pe la echipă un fost om de casă al lui Florian Walter, aduc de la Cluj-Napoca ca șofer, şi primul pe care l-a vândut a fost chiar Florian. Aşa se întâmplă când de echipă se ocupă oameni care n-au nicio treabă cu fotbalul. Cred că dacă au echipă pe calculator, la FIFA 2016, se descurcă şi-n realitate. Dintre cei care au plâns, îl cred pe portarul Cobrea, rămas printre cei mai vechi. Cei care au venit în vară sau în iarnă n-au legătură. Echipa e în pragul colapsului. Pe 7 aprilie se va judeca o cerere de faliment. Suporterii de la Tribuna 0 mă rugau să mă întorc şi să mă implic la echipă. Ca să luăm Petrolul şi să fie o echipă curată trebuie să o luăm din liga judeţeană, dar nu ştiu dacă suporterii mai au răbdare”, a spus Răchită.

Fostul manager și antrenor al Petrolului,Valeriu Răchită, despre echipa care a a ajuns la a opta înfrângere consecutivă, la Dolce Sport:

Cel vizat de Răchită, managerul Mario Nicolae a reacționat, la Digi: ”Să facă bine să nu mai discute de Petrolul ! Știu că în cel mai scurt timp va fi chemat să dea socoteală pentru cum a cheltuit banii publici. Eu am avut salariu de 2.500 de euro din bani privați, iar domnul Răchita își lua 10.000 de euro din banii publici. Este ușor să faci echipă și să cheltuiești banii publici. Răchita a condus ca manager pe bani publici și și-a permis să încheie cu jucătorii contracte pe 3-4 ani, pentru ca apoi să rezilieze contractul după două săptămâni. Jucatorii au mers la tribunal și au dat clubul în judecată, iar Dan Capră a trebuit să achite 600.000 de euro despăgubiri pe ce a făcut marele manager. Să vadă domnul Răchita și cum este cu stadionul. Se laudă peste tot că a făcut stadionul din Ploiești. Dar ce, domnule, este arhitect ? A avut grija să iasă un stadion care are mari probleme. Ați văzut cum este gazonul ? Asta din cauza modului în care s-au facut lucrările la stadion sub conducerea managerului Răchită”.

 

“Falimentul este o mare problema pentru Petrolul, ca și pentru alte echipe din campionat. Nu vă mint, falimentul este aproape. Ca să fie salvat clubul, trebuie oameni cu bani, iar în Ploiesti nu găsești asa ceva. Patronul Dan Capră dă echipa pe 400.000 de euro, pe 300.000, și pe 200.oooo, numai sa vină un investitor serios. Cei pe care i-a adus Răchita sunt mici afaceriști locali care nu pot ține nici o echipă de liga a 3-a”. a mai spus Mario Nicolae care a recunoscut că ”s-au scos plasmele de la lojele din stadion, că, și-așa, nu venea nimeni. Le-am dus la casele pe care le-am închiriat în București pentru francezii din echipă. Decât să luăm plasme noi pentru șase luni, mai bine le folosim p-astea”.
sursa: libertatea.ro

 

Eveniment
  • Luni, 23 Octombrie 2017
  • De Andra Ilie

Accident la intrare în Ploiești, în zona Metro

Două mașini au fost implicate, în această seară, în jurul orei 18:50, într-un accident pe DN 1, km 6, intrarea în Ploiești. Din primele informații, accidentul s-a produs în zona giratoriului de la...