Constantin Schumacher nu și-a mai putut stăpâni emoțiile și durerea faptului că Petrolul a fost învinsă pe terenul celor de la Botoșani, 0-1, și a început pur și simplu să plângă.

 

La finalul partidei cu formația moldoveană, jucătorii ploieștenilor erau și ei vizibil afectați. Suporterii "găzarilor" i-au chemat la gard și le-au cerut explicații pentru situația în care se află echipa.

Petrolul e ultima în clasamentul play-out-ului, cu doar 4 puncte. Cu Schumacher la cârmă, ploieștenii n-au obținut niciun punct.

"Echipa mea a încercat să joace, asta e! Încercăm să ne agățăm de fiecare fază, dar sunt momente în care greșim foarte ușor și suntem taxați. Trebuie să câștigăm meciul viitor neapărat, pentru că altfel va fi foarte dificil. Jucătorii sunt afectați și din cauza deciziei de a ni se bloca salariile, dar e un lucru normal ce a decis patronul. Suporterii sunt nemaipomeniți. Eu îi felicit că sunt alături de echipă, sper să fie în continuare alături de echipă", a declarat Schumacher la Digisport.
sursa: gsp.ro