Amicalul dintre naţionala de fotbal a României şi echipa similară a Spaniei are şanse foarte mari să se dispute pe Cluj Arena.

 

Amicalul ”de lux” al echipei naţionale programat pe 27 martie în compania Spaniei se va juca, cel mai probabil, pe Cluj Arena, după ce National Arena nu a primit autorizaţia de funcţionare din partea ISU. În acest sens, o comisie a FRF a fost deja la Cluj-Napoca pentru a inspecta stadionul şi, în special, gazonul.

”E adevărat că mai mulţi reprezentanţi ai Federaţiei au mers la Cluj şi că în proporţie de 95% amicalul cu Spania se va disputa acolo. Nu se pune problema ca meciul să nu se dispute pentru că în contractul încheiat cu Federaţia spaniolă era trecut şi un al doilea stadion, adică cel de la Cluj. Cele mai mari probleme acolo sunt însă cele legate de gazon. E unul cu probleme, le-am transmis celor de acolo că trebuie să se ocupe de suprafaţa de joc, mai ales că pe 23 martie acolo vom juca şi împotriva Lituaniei! ”, a declarat un oficial al FRF, citat de citynews.ro.

Astfel, pentru ca suprafaţa de joc să se prezinte în condiţii cât mai bune la ora meciului cu Spania, FRF le-a cerut celor de la Universitatea Cluj să mute jocul cu Baia Mare, de pe 19 martie, pe o altă arenă. Reamintim că pe 23 martie, România mai are programat un amical pe Cluj Arena, cel cu Lituania

 

 

sursa: gandul.info

 

Național
  • Vineri, 20 Octombrie 2017
  • De Georgiana Kelemen

Spotify se lansează pe piața din România

Spotify, unul dintre cele mai populare servicii de music streaming online din lume, se pregătește să pătrundă și pe piața din România, la finalul lunii noiembrie, pe data de 28, scrie Manafu....