Laurenţiu Reghecampf e forţat să schimbe, după ce etapa trecută a pierdut surprinzător, 1-3 în Ştefan cel Mare cu FC Voluntari. Jocul slab al Stelei l-a făcut pe patronul Gigi Becali să-l critice public pe Momcilovic şi să-l recheme pe la echipă pe Tade, iar Hamroun a spus adio măririi salariale care-i fusese propusă. În afara modificărilor de ordin tactic, antrenorul campioanei va fi nevoit să schimbe şi din cauza suspendărilor sau a accidentărilor de ultim moment.

 

Cele trei goluri încasate de la FC Voluntari, dintre care două de-a dreptul comice, l-au pus, evident, pe gânduri pe Reghecampf, care a început meciul cu echipa lui Ionel Ganea cu o linie de fund formată din Enache, Tamaş, Toşca şi Momcilovic. Suspendat pentru partida din Ştefan cel Mare, Paul Papp va reveni în centrul apărării, înlocuindu-l pe Tamaş, considerat vinovat la primul gol marcat de Hamed Kone. Mai important, căpitanul Varela se va întoarce şi el în primul 11, după o accidentare suferită la Chiajna. Astfel, Momcilovic, care a fost criticat de Gigi Becali după meciul cu Voluntari va sări din schemă, banda stângă a apărării urmând să fie acoperită de Alin Toşca, Enache va juca din nou în flancul drept, iar Papp şi Varela vor reforma cuplul de fundaşi centrali.

Cum sistemul 4-2-3-1 nu a dat roade la meciul din etapa trecută, Alexandru Bourceanu având o evoluţie foarte slabă, sunt şanse mari ca Reghecampf să revină la 4-1-4-1-ul cu care a abordat partida cu Chiajna. În acest context, cu fostul căpitan sărit din schemă, planurile staff-ului tehnic al campioanei îl includeau, până ieri, pe Tha'er Bawab. Iordanianul era văzut ca titular în linia de patru din spatele lui Marica, dar Reghecampf a anunţat că s-a accidentat la unul dintre antrenamente şi nu se va afla pe teren contra lui CSMS Iaşi: "Bawab s-a accidentat la antrenamentul de ieri. Sper să nu fie ceva grav", a spus tehnicianul la conferinţa de presă de dinaintea meciului.

Astfel, cum Hamroun este suspendat, lui Reghecampf îi rămân trei variante pentru postul de mijlocaş central: Muniru, în cazul în care rămâne la sistemul 4-2-3-1, Kharja şi Gebhart. Neamţul, care a jucat 44 de minute în primele meciuri oficiale din 2016, are, însă, cele mai mari şanse de a intra pe teren din primul minut, deoarece Kharja revine după o accidentare care l-a ţinut departe de gazon în ultimele luni. Gebhart ar urma să joace, alături de Stanciu, în centrul liniei ofensive, cu Adi Popa în dreapta, Chipciu în stânga şi Marica număr nouă.

 

sursa:prosport.ro