ilie oana stadion gazon petrolul ploiesti

Conducerea Clubului Sportiv Municipal (CSM) Ploiești a declarat astăzi că nu va exista o reabilitare totală a gazonului pe Ilie Oană, ci doar a porțiunilor de gazon afectate.

 

Problema legată de gazonul de pe Ilie Oană a apărut încă de anul trecut când suprafețe mari din suprafața de joc s-a degradat în mod continuu. La acea dată, arena se afla în administrarea SGU Ploiești, care a susținut că nu au existat în buget bani pentru întreținerea gazonului.

Tot anul trecut, starea janică a gazonului a fost pusă inclusiv pe existența unor râme, care distrug suprafața de joc, deși în mod normal vietățile mici ar fi trebuit să conducă la fertilizarea solului.

Citește și: SGU dă vina pe râme pentru starea gazonului

 

„Potrivit unei evaluări, reabilitarea totală a terenului ar fi costat estimativ aproape 200.000 de euro, iar momentan nu există fonduri în buget. În momentul în care vremea va permite, se va realiza reabilitarea zonelor degradate. Estimăm că lucrările de refacere a porțiunilor degradate vor costa aproximativ 15.000 de euro”, a anunțat Cezar Stoichiciu, directorul CSM Ploiești.

Primul meci din acest sezon pe Ilie Oană se va disputa duminică, de la ora 18.00, cu FC Viitorul Constanţa.