• Simona Halep, Monica Niculescu, Andreea Mitu şi Raluca Olaru se află la Cluj şi se antrenează împreună cu Alina Tecşor, căpitanul nejucător al echipei României, informează siteul FRT.

  • Ajunsă prima în Ardeal, pentru meciul România – Cehia, Simona s-a şi apucat de antrenamente, aşa cum, de altfel, a şi scris pe Facebook:  ”Let’s start!”. Duminică seară au ajuns la Cluj-Napoca şi Monica Niculescu, Andreea Mitu, Raaluca Olaru şi Alina Tecşor. ”Suntem pregătite să aducem suporterilor o bucurie în suflet. Este un mare avantaj să o avem pe Simona Halep în echipa noastră, dar să nu uităm că şi Cehia are o echipă puternică, cu jucătoare din primele zece, deci cumva şansele sunt egale. Chiar dacă Safarova nu vine, jucătoare precum Kvitova sau Pliskova compensează această lipsă a ei”, a fost mesajul de încurajare al Alinei Tecşor, care se bucură că acest meci va avea loc la Cluj-Napoca: ”Există presiune dar, totodată, există un atu că jucăm acasă. Ne-am dorit să jucăm acasă şi, mai ales, la Cluj, în faţa unui public bun. Sper să ne ajute”.

     

    Şi pentru Monica Niculescu este bine că meciul se va juca la Cluj-Napoca, într-o sală care va fi arhiplină:  ”Nu am picat foarte bine cu Cehia, meciurile nu vor fi uşoare, dar mă bucur că s-au vândut toate biletele şi vom avea un public numeros. Ce putem să promitem este că vom lupta până la ultimul punct şi ne dorim foarte mult să câştigăm”.

  • sursa: prosport.ro

  •  

 

Sport
  • Duminică, 22 Octombrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Petrolul, victorie în deplasarea de la Saelele

Petrolul a obţinut trei puncte uriaşe pe terenul Voinţei Tr. Măgurele, în meciul jucat, sâmbătă, la Saelele. „Lupii” s-au impus la limită, 1-0, prin golul reuşit de către Arnăutu, în minutul 13....