După ce au perfectat transferul lui Karim Ziani, tot astăzi conducătorii Petrolului au ajuns la un acord şi cu Victor Astafei, mijlocaşul urmând să facă parte din lotul „galben-albaştrilor” în sezonul de primăvară.

 

Astafei revine, astfel, la Petrolul după circa o jumătate de an, el evoluând pentru „lupi” şi în stagiunea 2014-2015, atunci când a bifat 34 de meciuri pentru formaţia ploieşteană, înscriind 7 goluri. În vârstă de 28 de ani, Astafei a mai jucat, în cariera sa, la Arieşul Turda, FCM Tg. Mureş, Gaz Metan Mediaş şi Oţelul Galaţi, iar în prima parte a sezonului 2015-2016 a făcut parte din lotul grupării turce Adana Demirspor.

Jucătorul a ajuns, în această seară, în cantonamentul din Antalya, urmând ca, de mâine, să intre în programul echipei lui Constantin Schumacher.

Contract reziliat cu Toto Tamuz

 

FC Petrolul Ploieşti şi jucătorul Toto Tamuz au ajuns la un acord pentru rezilierea, pe cale amiabilă, a raporturilor contractuale. Sosit la începutul anului 2014 la Ploieşti, Tamuz a îmbrăcat în 61 de partide tricoul „galben-albastru”, marcând 20 de goluri.
text si foto: fcpetrolul.ro

 

 

 

 

 

Auto-moto
  • Vineri, 20 Octombrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Accident în zona podului de la Vest din Ploiești

Un accident de circulaţie s-a produs vineri dimineaţa, în jurul orei 8.30, pe strada Mărăşeşti, în giratorul din zona supermarketului LIDL, la intrarea pe pasajul suprateran peste calea ferată. Au...