Gevaro Nepomuceno a părăsit cantonamentul. 

 

Fără să aibe aprobarea conducerii clubului nostru, Gevaro Nepomuceno a părăsit, în cursul nopţii trecute, cantonamentul Petrolului, îndreptându-se către Portugalia, pentru a semna cu Maritimo Funchal. Aflat până în 2017 sub contract cu formaţia ploieşteană, Nepomuceno va suporta rigorile legilor, clubul ploieştean notificând, deja, atât parţile în cauză, cât şi forurile competente, asupra acestei situaţii.

Campania de achiziţii a “galben-albaştrilor” nu s-a încheiat, iar ultimul sosit în lotul echipei noastre este fostul international algerian Karim Ziani. În vârstă de 33 de ani, Ziani este un fotbalist cu o vastă experienţă la nivel înalt, în condiţiile în care, după ce a jucat în primii ani ai carierei pentru Troyes şi FC Lorient a evoluat, mai apoi, la cluburi importante din Europa, precum FC Sochaux, Olympique Marseille sau VfL Wolfsburg, bifând, totodată, şi 62 de partide în naţionala Algeriei, cu care a participat la inclusiv la Campionatul Mondial din 2010. Mijlocaş de creaţie, Karim Ziani a evoluat, în ultimii ani, în zona Golfului, pentru El-Jaish, Al-Arabi, Ajman Club şi Dibba Fujairah, iar acum a semnat, cu FC Petrolul, un angajament valabil până la finalul actualei stagiuni competiţionale.

Ziani a sosit, în cursul de astăzi, în Antalya.
sursa: fcpetrolul.ro

 

 

Auto-moto
  • Sâmbătă, 21 Octombrie 2017
  • De Mihai Popescu

Trafic infernal pe centura de est a Ploieștiului

Lucrările de asfaltare, care se desfășoară în această dimineață pe centura de est a Ploieștiului, au transformat traficul într-unul de coșmar între caricatura de giratoriu de la Bucov și Blejoi. Se...