Reprezentații SC FC PETROLUL PLOIEȘTI SA  au răspuns, într-un final, cererii celor cinci oameni de afaceri care vor să achiziționeze acțiunile societății aflate în insolvență și care administrează Fotbal Club Petrolul Ploiești.

 

Lecturând răspunsul lui Daniel Capră aflăm că în acte, în acest moment, nu el este acționarul majoritar al societății, ci fiul său, Alexandru Daniel Capră, el având funcția de mandatar al acționarului.

Totodată, observăm faptul că este dispus să negocieze predarea societății, însă nu ” pe două mere” așa cum susține Vivi Răchită că i-ar fi precizat  Daniel Capră, ci pe o sumă de bani care ar rezulta în urma unor negocieri.

Mergând mai departe, după cum poate fi observat în fotodocumentele de mai jos, cel mandatat de  Alexandru Capră, dorește să demareze negocierile, însă impune anumite condiții, printre care una de-a dreptul aberantă și anume aceea ca discuțiile să nu fie purtate cu  Valeriu Răchită,cel împuternicit de oamenii de afaceri care vor să salveze Petrolul Ploiești pentru a purta discuțiile pentru preluarea clubului.

 

Concret, Daniel Capră, chiar dacă se prezintă de pe poziția de mandatar al acționarului impune ca negocierile să aibă loc cu unul dintre reprezentanții celor cinci societăți interesate de preluarea acțiunilor de la SC FC PETROLUL PLOIEȘTI SA.

Acum rămâne de văzut cum vor reacționa cei cinci oameni de afaceri din Ploiești și dacă aceștia vor dori la rândul lor să porte negocierile direct cu acționarul SC FC PETROLUL PLOIEȘTI SA, Alexandru Capră, excluzând ca acestea să aibă loc în fața mandatarului Daniel Capră.
sursa: phon.ro