Capră amenință că Petrolul pleacă de pe Ilie Oană

teren fotbal

teren fotbal

După partida Petrolul – Poli Timișoara, încheiată cu un egal (1 – 1), Daniel Capră a anunțat că se analizează și posibilitatea ca Petrolul să joace pe un alt teren, dată fiind situația gazonului.

La finalul meciului Petrolul – Poli Timișoara, Daniel Capră nu a exclus posibilitatea ca Petrolul să nu mai joace pe stadionul „Ilie Oană”.  „O să jucăm acolo unde vom găsi înțelegere mai multă. Noi ne dorim să rămânem aici pentru că este normal să rămânem aici, dar, din păcate, atâta timp cât autoritățile nu-și vor da interesul să facă ceva în ceea ce privește această suprafață de joc, din păcate vom fi nevoiți să găsim alternative”, a declarat Daniel Capră, potrivit unui interviu publicat în sportonlineph, precizând că în această privință se va lua o decizie în viitorul apropiat. Ieri, la ultima ședință a Consiliului de Administrație al SGU Ploiești s-au analizat și posibilitățile de reabilitare a gazonului. Decizia se va lua într-o ședință comună, la care vor participa și membrii AGA, având în vedere decizia Camerei de Conturi Prahova, care a interzis derularea de investiții de către SGU Ploiești. În plus, membrii CA au decis și solicitarea unui punct de vedere din partea firmei care s-a arătat interesată de reabilitarea gazonului, firmă care a fost rugată să prezinte un termen limită pentru demararea operațiunilor de amenajare a terenului de fotbal. Problema gazonului de pe Ilie Oană a intrat în atenția autorităților încă de la jumătatea lunii august.
Citește și: Se alege praful de gazonul de pe Ilie Oană. Explicaţia SGU Ploieşti
Deși au trecut aproape două luni de atunci, problema nu a fost încă rezolvată, terenul fiind într-o stare deplorabilă, lucru care s-a văzut și la meciul Petrolul – Poli Timișoara.

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0726 221 596 pe WhatsApp sau Signal

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău