Trei jucători au plecat de la Petrolul. Urmează Tamuz și Nepomuceno

http://www.observatorulph.ro/sport/56657-metoda-capra-cum-sa-distrugi-o-echipa-de-succes-intr-un-singur-an

http://www.observatorulph.ro/sport/56657-metoda-capra-cum-sa-distrugi-o-echipa-de-succes-intr-un-singur-an

După ce Tamuz şi Nepomuceno sunt la un pas de plecarea de la Petrolul, alţi trei jucători pot fi trecuţi în categoria ”exit”: Guillaume Rippert, Hassan Ismail şi Sanaa Altama şi-au reziliat vineri contractele cu gruparea ploieşteană.

Transferul lui Guillaume Rippert a fost unul dintre cele mai reuşite ale Petrolului din această vară, atât din punct de vedere al experienţei, cât şi al evoluţiilor. Fundaşul de 30 de ani cu 62 de meciuri în Ligue 1 a devenit senator de drept pe postul de fundaş stânga, impresionând prin calitatea centrărilor oferite. Doar că o singură pasă de gol oferită în cele şase meciuri jucate pentru echipa ploieşteană nu l-au mulţumit pe patronul Dan Capră. Nici salariul lui Rippert, de circa 5.000 de euro pe lună! Astfel că, după ce nu şi-a primit decât o parte din banii promişi la semnătură, lui Rippert i s-a propus rezilierea contractului. Francezul a acceptat oferta de vineri şi va pleca de la Petrolul în următoarele zile. La rândul său, Ismael Hassan a reziliat contractul.
METODA CAPRĂ! CUM SĂ DISTRUGI O ECHIPĂ DE SUCCES ÎNTR-UN SINGUR AN
Astfel, în doar câteva ore, Petrolul s-ar putea despărţi de cinci jucători. Pe lângă Tamuz (dorit în Turcia de Karabukspor şi Konyaspor), Nepomuceno (pleacă la Şerif Tiraspol), Hassan şi Rippert, gruparea ploieşteană îi va rezilia angajamentul lui Sanaa Altama. Mijlocaşul defensiv nu a prins decât 108 minute în trei meciuri la Petrolul, iar conducerea clubului s-a declarat nemulţumită de evoluţiile sale. În aceste condiţii, e de aşteptat ca Valentin Lemnaru să debuteze în tricoul Petrolului la meciul cu Astra, de duminică (ora 18:30, Digi 1, Dolce 1 şi LookTV), în timp ce sosirea lui Nelson Bonilla, fostul atacant al Viitorului, e tot mai probabilă.
sursa: prosport.ro

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596