Petrolul – Târgu Mureş: 2-0

0

petrolul

Partida Petrolul – Târgu Mureș se încheie cu 2-0, goluri marcate de Albin și Geraldo, încă din prima repriză.

Suporterii Petrolului au sancționat încă de la început intrarea pe teren a lui Gabi Mureșan, cel care a scăpat de sancțiuni, decizie a Comisiei de Recurs. Petroliștii se regrupează încă de la început, iar Albin reușește să marcheze primul gol în minutul 16, la o pasă a lui Toto Tamuz. La diferență de numai cinci minute, Geraldo marchează cel de-al doilea gol al Petrolului după un corner, spre bucuria suporterilor. Până la pauză scorul rămâne 2-0. Repriza a doua nu este scutită de emoții. Zicu îl accidentează pe Geraldo. Mustivar primește cartonaș galben în minutul 88, după ce îl trage de tricou pe Goga. O ultimă ocazie pentru Petrolul se consumă în minutul 90. Albin bate o lovitură liberă mult peste poarta lui Stăncioiu și ratează șansa de a marca un nou gol. Partida se termină cu 2-0.

Petrolul reușește astfel să se mențină pe locul III, cu 31 de puncte, la diferență de numai un punct de CFR Cluj, aflată pe locul II, și la diferență de șase puncte de Steaua.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău