Declarație surprinzătoare a lui Gerlado despre fani și Capră

0

Căptanul

Căptanul petroliștilor, Geraldo Alves, și-a declarat sprijinul pentur finanțatorul echipei, Dan Capră. El a declarat pentru fcpetrolul.ro că jucătorii au banii la zi și că unii suporteri au un comportament inadecvat.

”Avem banii la zi, o pot demonstra, iar asta cred că spune totul despre cum merg lucrurile la Petrolul. Cât privește situația mea, aștept să discut cu conducerea despre prelungirea contractului, mă simt bine la Petrolul, aici e o adevărată familie și vreau să rămân. Cu toții suntem bine, îl susținem pe patronul Dan Capră, a fost întotdeauna corect cu noi și nu înțeleg de ce unii suporteri vorbesc urât despre el. E treaba lor, dar noi suntem cu el! Am fost surprins să văd reacția unora, care au strigat de Ungaria și alte lucruri urâte, care aruncă cu torțe și fumigene, știind foarte clar că vom avea de suferit. Nu îmi place să văd astfel de lucruri, avem un public fabulous și așa vrem să rămână, să vină la meciuri ca la o petrecere, să ne simțim bine împreună. E păcat să avem tribunele goale din cauza unora. Parcursul nostru în ultimii 3 ani a fost foarte bun, să nu uităm ce s-a întâmplat înainte, cu ani de zile în liga a doua”, a declarat Gerlado.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău