Mulţescu vrea 6 puncte pentru Petrolul în meciul cu Astra – VIDEO

0

antrenorul

Tehnicianul Petrolului, Gigi Mulțescu, a anunțat că meciul de mâine, cu Astra, este extrem de important, pentru menținerea în fruntea clasamentului.

Antrenorul a anunțat că nu se va putea pe Jean-Alain Fanchone, dar nici pe Soni Mustivar, care nu este refăcut total. Victor Astafei, accidentat în meciul cu Ceahlăul, este sub tratament, însă Mulțescu speră ca acesta să se refacă până la meci. „Urmează Astra-Petrolul și nu cred că trebuie să mai spun altceva. Este un joc foarte important, de 6 puncte, având în vedere că se întâlnesc două contracandidate la primele locuri”, a precizat Mulțescu, precizând că de data aceasta partida va fi una echilibrată. Astăzi, jucătorii Petrolului au intrat în cantonament la hotelul Premier Palace din București.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău