Ce spun oficialii clubului Petrolul despre liderii galeriei Petrolul

0

scandal

Purtătorul de cuvânt al clubului Petrolul, Cristi Notaru, a făcut noi precizări cu privire a relatările din presă care ar avea ca obiect presupuse probleme inclusiv financiare. În numele clubului, Notaru a vorbit despre faptul că subiectele nu sunt reale.

În numele clubului, Notaru a susținut că, ieri, comunicatul transmis de FC Petrolul a vizat strict liderii galeriei, nu marea masă a suporterilor. Notarul susține că liderii respectivi dezinformează. Cât privește starea de sănătate a lui Octav Preda, purtătorul de cuvânt al Petrolului a susținut că este tot o dezinformare, atunci când vine vorba de faptul că acestuia i-a venit rău în timp ce se pregătea să fie audiat. „FC Petrolul va fi alături de el și îl va ajuta cu tot ce se poate. (…)”, a susținut Notaru. Declarația integrală mai jos:

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău