- Publicitate -

Incidente la meciul Petrolul – FCSB. Șapte suporteri au interzis la meciuri, iar trei persoane s-au ales cu dosare penale

Data:

Distribuie articolul:

Partida Petrolul Ploiești – FCSB, scor 2 – 2, nu a fost lipsită de incidente. Pentru șapte suporteri a fost dispusă măsura de interzicere a accesului la meciurile de fotbal pentru o perioadă cuprinsă între 6 luni și 1 an, iar alte trei persoane s-au ales cu dosare penale. Un jandarm s-a rănit în momentul retragerii forțelor de ordine din peluză, accidentarea nefiind cauzată de acțiunile suporterilor.

- Publicitate -

Gruparea de Jandarmi Mobilă „Matei Basarabi” Ploiești a anunțat, duminică, setul de măsuri dispuse, sâmbătă, pe durata partidei Petrolul Ploiești – FCSB, de pe stadionul Ilie Oană.

Astfel, potrivit Grupării de Jandarmi Mobile Matei Basarabi, pe timpul desfăşurării partidei de fotbal, „suporterii galeriei echipei gazdă au folosit în mod repetat materiale pirotehnice, iar la jumătatea reprizei a doua, acțiunile acestora au culminat cu aprinderea unui fular cu însemnele echipei adverse, fluturându-l în zona publicului”.

Din cauză că grupul de suporteri nu a răspuns solicitărilor angajaților firmei de pază sau celor cu responsabilități pe linie PSI, această acțiune a pus în pericol siguranța spectatorilor din peluză, fapt ce a determinat intervenția unei grupe de jandarmi din cadrul unității pentru eliminarea riscului.

- Publicitate -

Cu ocazia intervenției, suporterii au devenit violenţi şi au provocat o altercație cu forţele de ordine. În momentul retragerii forțelor de ordine din peluză, un jandarm s-a lovit la piciorul drept, accidentarea nefiind cauzată de acțiunile suporterilor.

Acesta a necesitat îngrijiri medicale de specialitate și deplasarea la Spitalul de Urgență Ploiești pentru investigații. În acest moment, el se află în afara oricărui pericol”, a anunțat Gruparea de Jandarmi Mobilă „Matei Basarabi” Ploiești.

Citește și: FC Petrolul – FCSB: 2 – 2, în derby-ul orgoliilor

În urma măsurilor de ordine adoptate, au fost constatate și sancționate un număr de 14 fapte contravenționale, la regimul Legii 4/2008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive, în valoare de 3680 lei.

- Publicitate -

Totodată, față de un număr de șapte persoane a fost dispusă măsura complementară de interzicere a accesului la meciuri de fotbal pentru o perioadă cuprinsă între 6 luni și 1 an.

În cazul a 2 persoane au fost întocmite acte de sesizare a organelor de cercetare penală pentru infracțiunea de deținere fără drept de materiale pirotehnice potrivit Legii nr. 126/1995 privind regimul materiilor explozive, respectiv o faptă de deținere de substanțe interzise potrivit Legii 143/2000, privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri.

În continuare se fac verificări pentru identificarea tuturor persoanelor care au încălcat normele legale în vigoare, în vederea luării măsurilor ce se impun”, a precizat Gruparea de Jandarmi Mobilă .

- Publicitate -

Distribuie articolul:

Provocarea Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Sondaj Observatul Prahovean

Ai un pont care se poate transforma într-o știre? Trimite pe WhatsApp la 0785 075 112

Vreți să aflați cele mai noi știri din Prahova? Abonați-vă la Google News

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău

Exclusiv

Imagini cu puiul de delfin Baby de la unul dintre ultimele lui spectacole din Delfinariul Constanța [VIDEO]

VIDEO: Puiul de delfin Baby, născut în captivitate, a murit la delfinariul din Constanța. Un cititor ne-a trimis imagini surprinse la unul dintre ultimele spectacole în care Baby a încântat asistența cu un program de excepție.

Sala de lupte de la CS Petrolul Ploiești a fost renovată printr-o sponzorizare a Dosco România

Sala de lupte a Clubului Sportiv Petrolul Ploiești a...

Abonează-te la newsletter

- Publicitate -

Știri noi

- Publicitate -
- Publicitate -

Informații utile

Medicul Alin Scarlat: ”Iubirea este cheia longevității”

Observatorul Prahovean publică o serie de articole, extrase din...
- Publicitate -

Emisiuni
Observatorul Prahovean

Candidatura lui Mircea Geoană, susținută de Partidul România în Acțiune

Cum se va implica Partidul România în Acțiune la alegerile prezidențiale din toamnă
- Publicitate -

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

- Publicitate -