Mijlocașul Dragoș Gheorghe a devenit, oficial, jucătorul Petrolul Ploiești

0

Petrolul Ploiești are, începând de joi, un nou coleg în echipă. Mijlocașul Dragoș Gheorghe a devenit, oficial, jucătorul echipei noastre, după ce, astăzi, a semnat un angajament valabil până în iunie 2023.

În vârstă de 23 de ani, pe care i-a împlinit cu trei zile în urmă, jucătorul născut la Ploiești a fost împrumutat, potrivit Petrolul Ploiești, de la Astra Giurgiu, singurul club pentru care a jucat, de altfel, în cariera sa.

„Cu Astra, Gheorghe a evoluat inclusiv în primul eșalon, bifând opt prezențe în ediția 2020-2021, iar în actuala stagiune de Liga 2 a adunat 15 meciuri și 5 goluri marcate”, a precizat Petrolul Ploiești.

„Sunt foarte bucuros că am făcut acest pas și îmi doresc să promovăm, iar după aceea să țintim cât mai sus, de ce nu către play-off-ul primului eșalon”, au fost primele gânduri ale noului echipier al „lupilor”.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău