Leonard Doroftei o duce bine în Canada și investește în imobiliare. Ce spune despre revenirea la Ploiești

0
doroftei_e9645_43fa8.jpeg

Aflat de doi ani în Canada, unde a plecat cu toată familia după ce și-a vândut proprietățile din Ploiești, fostul campion de box Leonard Doroftei a declarat că lucrează ca antrenor la o sală de box, însă recent s-a apucat și de afaceri.

„E un domeniu în care am căutat să investesc (n.r. imobiliare). E destul de bine. Nu mă plâng. (…)” a spus Doroftei pentru Prosport.

Când vine vorba despre România, în special de Ploiești, Doroftei recunoaște că duce enorm de mult dorul de țară.

„N-aș fi plecat niciodată de la mine de acasă. Dar acolo trebuie să fi un adevărat șacal ca să răzbești. M-a durut când, la un moment dat, parcă eram considerat un cerșetor. Și n-am cerut niciodată cuiva ceva. Dar pe banii tăi să fi văzut așa, e dureros.

Eu cred că dacă dacă vin acum în țară, nu mai plec. Atât de mult îmi lipsesc oamenii de acolo. Atât de mult îi iubesc pe românii mei. Bine măcar că aici, în Canada, sunt înconjurat de români. Mă simt că acasă”, a adăugat el.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău