Ploieșteni cu care ne mândrim. Echipa de baschet seniori a CSM Ploiești, locul II în Turneul Final al Ligii I

0

Primăria Ploiești a publicat un nou episod din „Ploieșteni cu care ne mândrim”, de data aceasta ediția fiind destinată echipei masculine de baschet seniori a CSM Ploiești, care a obținut locul II în Turneul Final al Ligii I.

După ce fetele de la CSM au fost desemnate vicecampioane ale României la baschet, în urma meciurilor disputate la sfârșitul lunii mai a acestui an, tinerii baschetbaliști legitimați la Clubul Sportiv Municipal Ploiești au adăugat în vitrina victoriilor medaliile și cupa de învingători obținute ca urmare a promovării în Liga Națională, după ce au reușit un binemeritat loc II în Turneul Final al Ligii I.
Sportivii, antrenați de Ionuț Ivan, Eugeniu Melnic și Robert Munteanu, au făcut un adevărat spectacol din jocul prestat împotriva CSU Târgu Mureș, în prezența celor peste 350 de spectatori prezenți în Sala Olimpia din Ploiești, care au încurajat echipa ploieșteană în stilul bine cunoscut al unor adevărați suporteri.
„Urmând îndeaproape indicațiile unui plan tactic bine gândit, membrii echipei de baschet seniori ai Clubului Sportiv Municipal Ploiești au învins în fața echipei mureșene, înregistrând un spectaculos scor 80 – 74 (20 – 17, 17 – 21, 28 – 15, 15 – 21). Formula de start a echipei noastre a fost A. Damian (2 puncte), C. Dumitru, A. Carabulea (9), Negoiţescu (14), A. Ene (36), ulterior intrând pe teren şi Reynolds (10, 1×3), O. Iancu (5, 1×3), M. Ianuli (4) şi Al. Neguţ.
Ceilalți băieți care au contribuit la performanța din acest sezon au fost tinerii Mihai Comănescu, Alexandru Chirilă, Horia Scărlătescu, Luca Dănescu, Cristian Velcea, George Angelian, Iulian Geangu, Vlad Oţelea, David Petre şi Andrei Rogozanu.
Federația Română de Baschet, reprezentată, la Ploiești de Adrian Voinescu și Constantin Ioan, a premiat primele trei formații clasate la Turneul Final, dar a oferit și trei premii individuale”, a precizat Primăria Ploiești.
Detalii: Facebook Primăria Ploiești

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău