Ce se întâmplă cu Petrolul? Cele trei propuneri ale primarului Volosevici – Document

7

Petrolul a ratat și în acest an promovarea în Liga 1, clasându-se pe locul 7 în liga secundă, la finalul unui campionat în care lupii galbeni i-au dezamăgit crunt pe suporteri. FOTO Documente cu cele trei variante propuse de primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, în ceea ce privește viitorul echipei Petrolul, la finalul articolului.

Odată cu ultimul meci s-a încheiat oficial și colaborarea cu Veolia, companie care și-a anunțat recent disponibilitatea de a rămâne sponsor al echipei.

Autoritățile locale și suporterii trebuie să găsească rapid o soluție pentru ca echipa să rămână în cărțile pentru promovare sezonul viitor.

Octav Preda, unul dintre cei mai înfocați suporteri, a publicat pe Facebook cele trei variante propuse de primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, în ceea ce privește viitorul echipei Petrolul.

Astăzi ar trebui să aibă o întâlnire între edil și reprezentanții suporterilor. Vom reveni cu detalii.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

7 COMENTARII

 1. Nu ar fi totusi momentul sa ne mai gandim si la alte sporturi? La gimnastica, baschet, handbal etc. Numai fotbal, fotbal, fotbal
  Bani aruncati, fara rezultate. Parca este sportul unic.

 2. Pentru o asa „echipa” zero bani. Acesti fotbalisti nu merita 1 leu din fondurile Primariei Ploiesti. Am vazut meciurile si sunt profund dezamagit total si nu as da 1 leu nici unui fotbalist din lotul acestei echipe numita „Petrolul Ploiesti” Au alergat tot campionatul ca sa nu promoveze. Daca promovau toti trebuiau sa-si gaseasca echipa, ca in Liga 1 nu este loc de somnorosi, asa ca au alergat tot campionatul sa nu promoveze. In viitoarea echipa trebuiesc promovati jucatori cu calitati nu tot felul de pile si pilute, care vor joca precun cei ce sunt acum in echipa. Ultimele cuvinte: NU LE MAI DATI NICIUN BAN!

  • D-le Ionita trebuie sa recunoști ca nu ai tangenta cu fotbalul, asa cum nici Mihailovici nu are și ca drept dovadă, s-a văzut lipsa de implicare. L-a interesat doar afacerile lui necurate.
   Mulți jucători din lotul actual, într-adevăr nu-și merita salariul dar asta nu înseamnă că echipa nu merita sa primească niciun ban și o șansă acordata de primărie și de edilii noștri care iubesc cu adevărat echipa Petrolul Ploiești.
   Cu răutate nu se rezolva nimic.

 3. Other people money. volosevici cheltuie banii nostri pentru aventuri. Cit cheltuie pentru sportul facut de copii? Primaria a construit un stadion si o sala din banii nostri iar rezultatele sunt nule, plus pierderi si hotii.

 4. Cei care au făcut afirmații despre jucători au dreptate,dar aici nu-i vorba de jucători,acum se pune în discuție soarta echipei Petrolul Ploiesti care este un brend al orașului și al județului, jucătorii vin și pleacă Petrolul va fi mereu al nostru, când au luat cupa v-ați bucurat acum e rândul nostru so ajutăm.

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău