Victorie la final de campionat. FC Petrolul Ploiești – Aerostar Bacău 2-0

0

FC Petrolul a încheiat cu o victorie ediția 2020-2021 a Ligii 2, impunându-se în ultimul meci al sezonului, disputat pe „Ilie Oană”, în fața lui Aerostar Bacău. „Lupii” au câștigat cu 2-0 (0-0), grație „dublei” lui Vasile Buhăescu (59, 61), a anunțat FC Petrolul Ploiești.

Petroliștii au disputat ultimul joc oficial al sezonului, pe stadionul Ilie Oană. Meciul care a marcat finalul de campionat s-a terminat cu o victorie pentru echipa ploieșteană.

După ce prima repriză a fost una echilibrată, Buhăescu, atacantul Petrolului, a reușit să marcheze de două ori, la diferență de doar două minute (59, 61).

Elevii lui Octavian Grigore reușesc, astfel, să-și ia revanșa în fața echipei Aerostar Bacău, în ciuda absențelor înregistrate pe teren, Valentin Țicu fiind suspendat, iar Pol Roige, Bart Meijers, Romario Moise, Raul Avram sau Georgi Kitanov fiind indisponibili.

Mai multe detalii pe fcpetrolul.ro

Foto: Răzvan Păsărică (www.sportpictures.eu).

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău