Aici vezi CSM Reșița – Petrolul Ploiești – LIVE VIDEO

0

Petrolul Ploiești întâlnește sâmbătă, în deplasare, CSM Reșița, în primul meci din play-out, găzarii ratând și în acest sezon șansa promovării în prima ligă.

UPDATE La pauză scorul este 0-0.

Clasați abia pe locul 9 la finalul sezonului regular, petroliștii se văd nevoiți să continue campionatul în play-out, lucru pe care, în vară, în mod cert nu l-ar fi luat cineva în calcul! Doar că, din păcate, realitatea s-a dovedit a fi mai dură decât aspirațiile mărturisite la începutul competiției și, dintr-o mare candidată la promovare, Petrolul va trebui să-și consume ultimele șase jocuri ale sezonului în compania echipelor care se vor lupta doar pentru evitarea retrogradării…

Una dintre acestea va fi și CSM Reșița, gazda întâlnirii de astăzi, din prima etapă a fazei play-out. Partida se dispută în „Valea Domanului”, de la ora 11.00, și va avea o importanță majoră pentru gruparea locală, cea care trebuie să strângă puncte pentru a-și asigura un loc în eșalonul secund și din sezonul viitor.

Reșițenii au schimbat antrenorul în această săptămână, meciul de astăzi urmând să consemneze debutul lui Adrian Falub la cârma unei echipe care a avut un sezon mult sub așteptări, în ciuda faptului că a beneficiat de un lot „împănat” cu mulți jucători trecuți pe la Liga 1.

De partea cealaltă, pentru Petrolul rămâne doar miza palidă a ocupării primului loc în Grupa B, elevii lui Octavian Grigore aflându-se la un punct în spatele liderei, Viitorul Pandurii Tg. Jiu.

Partida este transmisă, în format live video, pe canalul oficial de YouTube al clubului Petrolul aici:

 

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău