Adrian Iacob, alias Petrolupu, un suporter înfocat al Petrolului: ”Când a aflat că m-am lăsat de facultate, tata a avut o reacție de neuitat”

Adrian Iacob, zis şi „Petrolupu”, unul dintre cei mai înfocaţi suporteri ai echipei de fotbal Petrolul Ploiești, a fost invitatul lui John Cristea în emisiunea Observatorulph.ro LIVE – Generația lui John.

Adrian a povestit în emisiune care a fost reacția tatălui său când a aflat că s-a lăsat de facultate:

”Într-o zi, când mă pregăteam să ies afară cu prietenii, tata mi-a zis că trebuie să vin devreme acasă pentru că a doua zi mă voi trezi de dimineață să merg la muncă dacă tot m-am lăsat de școală. Mi-a căzut cerul în cap”.

Petrolupu, cum este cunoscut în galerie, este un suporter înfocat al Petrolului și abia așteaptă să se termine pandemia și să revină în tribunele stadionului Ilie Oană pentru a-și încuraja echipa favorită.

VIDEO Emisiunea Observatorulph.ro LIVE cu Adrian Iacob, alias Petrolupu

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0726 221 596 pe WhatsApp sau Signal

1 COMENTARIU

  1. ”Într-o zi, când mă pregăteam să ies afară cu prietenii, tata mi-a zis că trebuie să vin devreme acasă pentru că a doua zi mă voi trezi de dimineață să merg la muncă dacă tot m-am lăsat de școală. Mi-a căzut cerul în cap”.

    Pai nu e logic ?

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău