Petroliștii pot cumpăra bilete virtuale la meciul cu Metaloglobus București

Marți, 23 februarie, Petrolul va juca, pe „Ilie Oană”, cu Metaloglobus București, prima dintre cele cinci finale pe care le are de susținut pe drumul către calificarea în faza play-off a Ligii 2. Suporterii pot cumpăra bilete virtuale la meciul care se va disputa fără spectatori.

Comunicatul clubului

Din păcate, și de această dată vom juca fără spectatori! Ne va lipsi freamătul tribunei, ne vor lipsi încurajările suporterilor pătimași, dar suntem convinși că nu mai este mult și ne vom putea bucura, împreună, de atmosfera unui joc trăit pe stadion!

Până atunci, pentru că știm că vom avea, ca de fiecare dată, susținerea voastră și de dincolo de tribunele arenei „Ilie Oană”, vă invităm să vă cumpărați bilete virtuale pentru această partidă. Puteți, în plus, să câștigați și un tricou original de joc al formației noastre, cu semnăturile „lupilor”, pe care îl vom oferi, prin tragere la sorți, unuia dintre cumpărătorii tichetelor virtuale. Iar toate încasările rezultate vor fi direcționate către Academia de Copii și Juniori.

Biletele vor costa 6 lei și vor putea fi procurate online, accesând siteul www.entertix.ro. (aici). De asemenea, tichetele vor fi disponibile, într-un număr limitat, și în format tipărit, acestea putând fi achiziționate de la magazinul oficial al clubului (Stadion „Ilie Oană”, str. Alexandru Vlahuță, program luni-vineri orele 10.00-18.00, sâmbătă 10.00-12.00)

Te așteptăm, așadar, să-ți cumperi biletul de colecție și să fii alături de noi, ocupând un loc, fie el și virtual, în templul fotbalului ploieștean!

Vă mulțumim pentru susținere!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0726 221 596 pe WhatsApp sau Signal

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău