Petrolul ”defilează” în amicale. Trei victorii din tot atâtea meciuri

Petroliștii au încheiat, astăzi, prima săptămână a stagiului centralizat pe care îl efectuează la Săcele. O perioadă intensă, cu antrenamente zilnice dar și cu trei meciuri de pregătire, toate câștigate: 2-0 cu CS Popești Leordeni, 2-1 cu Dunărea Călărași și 3-1, cu ACS Odorheiu Secuiesc.

Cronica meciului Petrolul – ACS Odorheiu Secuiesc: 3-1

Prima săptămână a stagiului de la Săcele s-a încheiat cu o nouă victorie a „galben-albaștrilor”, obținută în testul cu formația de eșalon trei AFC Odorheiu Secuiesc. Petroliștii s-au impus cu scorul de 3-1, după 1-1 la pauză, golurile formației noastre fiind marcate de către Viorel Lică (34, 81) și Armando Vajushi (64, pen.).

După 2-0 cu SC Popești Leordeni și 2-1 cu Dunărea Călărași, formația noastră s-a impus și în cel de-al treilea joc amical programat, de-a lungul a trei zile consecutive, pe terenul sintetic de la Tărlungeni.

Adversara de astăzi a fost AFC Odorheiu Secuiesc, iar Viorel Moldovan a profitat și a rulat aproape întreg lotul pe care îl are la dispoziție. Tehnicianul „lupilor” a folosit câte o formulă de echipă în fiecare dintre reprize, doar doi dintre jucători, portarul Raul Avram și fundașul central Viorel Lică, fiind integraliști.

„Lupii” au început jocul cu Avram – Olaru, Lică, Huja, Manolache – Mitrea, S. Pană – Bratu, Ekollo, Saim Tudor – Balint, iar primul gol a venit după ceva mai bine de o jumătate de oră de joc, atunci cînd Lică (34) a înscris cu o lovitură de cap, la o centrare trimisă, de pe stânga, de către Saim Tudor.

La pauză s-a intrat, însă, de pe poziții de egalitate, Rajmond Balint (39) marcând cu un șut frumos, de la 25 de metri, la care balonul a poposit în vinclul din dreapta lui Avram.

Imediat după reluare, petroliștii au schimbat liniile, apelând, în partea a doua, la Avram – Bărboianu, Meijers, Lică, Țicu – Constantinescu, Nir Lax, Roige, Vajushi – Balint (85 V. Bogdan), Buhăescu.

Superioritatea elevilor lui Viorel Moldovan a devenit, treptat, tot mai evidentă și, după ce a ratat un penalti, șutul său fiind ghicit de către portarul advers (min. 57), Vajushi și-a adus echipa în avantaj, tot după o lovitură de pedeapsă, fructificată în minutul 64. Scorul final, 3-1, a fost stabilit de către Viorel Lică (81), cel care și-a trecut în cont „dubla” cu o reluare din fața porții, la un corner bătut, de pe stânga, de către Vajushi.

Pentru petroliști urmează o a doua săptămână de cantonament, până la plecarea de la Săcele mai fiind programate două jocuri test, cu Aerostar Bacău (miercuri) și cu ACS Kids Tâmpa Brașov (joi). text si foto: fcpetrolul.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0726 221 596 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău