- Publicitate -

Trei abonamente pe un an pot fi câștigate la Titan Academy, cu ocazia aniversării a trei ani ai clubului de fiteness și forță din Ploiești

Pe 16 noiembrie, Titan Academy va aniversa 3 ani de când a reușit să-și impună numele pe piața de profil din Prahova, ridicând standardele în lumea practicanților de fitness și culturism.

Situat în Galeriile Comerciale Winmarkt, din centrul Ploieștiului, clubul Titan Academy s-a lansat pe baza unui concept care avea să se dovedească a fi unul de succes: rezultatul se obține prin muncă, însă de noi depinde în ce condiții.

Așa se face că dotările au fost de ultimă generație, însă ”piesa de rezistență” a fost echipa. Un grup de traineri profesiomiști, medici și nutriționiști au pus umărul la ceea ce înseamnă astăzi Titan Academy.

Irina Oprea, manager Titan Academy: ”Am avut emoții la început. Proiectul nostru, inspirat din rețetele de succes de afară, risca să nu se poată adapta specificului pieței de la noi. Și asta nu pentru că suntem deficitari la capitolul educație, ci pentru că la noi a apărut mai târziu ”fenomenul”.

Săli de fitness sunt de mulți ani pe piață, însă puține au făcut ceea ce trebuia cu adevărat: să promoveze sănătatea prin mișcare. Multe s-au rezumat la a se dota cu echipamente, mulțumindu-se să lase clienții să facă ceea ce cred. Altele, cum din păcate continuă să se întâmple, au pus accent doar pe componenta de creștere a masei musculare.

Din fericire sunt și săli în care se face ceea ce trebuie, iar asta ne bucură. Este bine și din punct de vedere concurențial, dar mai ales este în beneficiul clienților.

Au fost trei ani dificili, dar frumoși, în care fiecare zi a fost o provocare pentru a crește din toate punctele de vedere. Colegii mei, în paralel cu activitățile zilnice de la sală, au câștigat numeroase trofee la competiții de profil. Cu adevărat fericiți am fost când și clienții au făcut astfel de pași.”

La Titan Academy nu contează în ce stadiu fizic ai ajuns. Ești tratat cu respectul și atenția cuvenite, pentru că nu este important de unde ai pornit, ci unde vrei să ajungi. Așa se face că în sală întâlnești atât categoriile profesionale care au nevoie permanentă de prăgătire fizică, dar și pe cei care știu că mișcarea înseamnă sănătate, că important nu este neapărat cum arăți, ci cum îți îngrijești corpul.

Irina Oprea: ”Pentru că am primit atât de multă încredere din partea clienților, este de datoria noastră să întoarcem către public din ceea ce avem și putem. Așa a apărut proiectul ”Bootcamp Junior”, o clasă de grup unde copiii clinților noștri sunt antrenați gratuit. De ei se ocupă Răzvan Ochea, unul dintre campionii noștri. Au învățat ceea ce școala nu prea mai oferă… sănătatea prin mișcare. Fiecare joc înseamnă un exercițiu fizic, parent facil, dar extrem de important pentru o dezvoltare armonioasă.”

De cei mari se ocupă Valentin Mihăilă, Florin Duțu, Marian Frunzeanu, Leonard Chelboiu, Mihai Nicolae, ca să îi enumăr doar pe cei mai vechi dintre ei. De curând, chiar dacă am trecut prin clipe extrem de grele, echipa noastră s-a mărit, amintindu-i aici pe Alex și Laurențiu.

Și pentru că tot am amintit de aceste clipe grele, pandemia din 2020 a fost și este o adevărată provocare pentru noi. Sala a fost închisă în perioada stării de urgență, chiar dacă niciodată nu s-a dovedit științific că ar fi un posibil focar de răspândire a virusului. Luasem oricum toate măsurile impuse de autorități, dar mai ales atent gestionate de medicii din anturajul echipei noastre. Și iată, la câteva luni de la redeschidere, putem spune că nu am avut nici cea mai mică problemă. Suntem extrem de atenți și foarte bine pregătiți pentru această perioadă și sperăm să nu mai trecem prin ceea ce am trecut în primăvară. Lucrăm țncă în condiții speciale, cu restricțiile impuse, cu distanțarea necesară, dar reușim să compensăm prin implicare. Chiar dacă au fost reticenți la început, clienții au observat aceste preocupări și și-au recăpătat încrederea, revenind la antrenamentele zilnice. Le mulțumim!”

Și pentru că încrederea merită și trebuie răsplătită, Titan Academy marchează aniversarea celor trei ani de existență cu un cadou de excepție pentru clienții care încheie orice tip de abonament până pe 15 noiembrie: vor fi oferite trei abonamente pe câte un an. Tragerea la sorți va fi pe 16 noiemnrie, chiar în ziua aniversării, putând fi urmărită în direct pe pagina de facebook a sălii și pe siteul www.titanacademy.ro.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0785 075 112, pe WhatsApp sau Signal.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Sondaj

Sunteți mulțumiți de activitatea primarului Andrei Volosevici în cei doi ani de mandat?

- Publicitate -

Articole asemănătoare

Efectele consumului de must asupra sănătății. Este contraindicat unor categorii de persoane

Obținut din presarea strugurilor proaspăt culeși, mustul este o băutură apreciată de români, ce poate aduce numeroase beneficii organismului. Atenție însă, consumul de must...

Consiliul Județean Prahova alocă 1.800.000 lei pentru activități nonprofit, în sesiunea a II-a de finanțare

1.800.000 lei este suma totală pe care Consiliul Judeţean Prahova o va aloca proiectelor de interes judeţean, depuse de entităţile nonprofit, în cea de-a...
- Publicitate -

Video Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Ultimele știri

Traficanți de droguri, arestați preventiv. Rețeaua a fost destructurată (VIDEO)

Începând cu luna martie 2022, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești, împreună cu procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. - S.T. Ploiești,...

O zi la Karpatia Horse Show 2022. Festival, spectacol și bună dispoziție pentru toată familia

De când mă știu mi-au plăcut caii. Nu mă pricep la rase, nu mă pricep nici la cum trebuie să arate un cal „frumos”,...

Accident pe DN1B, la Ploieștiori. O minoră în vârstă de 10 ani a fost transportată la spital

Accidentul rutier s-a produs, luni seară, pe DN1B, pe raza localității Ploieștiori după ce două auto au intrat în coliziune. În urma impactului, o...

Mihai Tonsciuc, ploieștean și consilier local: “Iulian Dumitrescu este vinovat pentru că nu avem apă caldă în Ploiești”

Mihai Tonsciuc, consilier local și ploieștean, a acceptat invitația de vorbi deschis despre ceea ce se întâmplă în Ploiești cu apa caldă. În cadrul...

„Nimeni nu mai vrea să lucreze într-un spital de stat. În doi ani, riscăm să rămânem fără medici pediatri!”

Nemulțumiri la Spitalul de Pediatrie din Ploiești. Periodic, părinții se plâng că așteaptă cu copiii bolnavi ore în șir la triajul de la UPU....
- Publicitate -
- Publicitate -
- Publicitate -

Parteneri

- Publicitate -