ACS Fotbal Comuna Recea – FC Petrolul Ploiești. Petroliștii reiau, duminică, lupta pentru promovare

0

Petroliștii se pregătesc să reia lupta pentru promovare, a anunțat FC Petrolul Ploiești, care, duminică, va avea o nouă confruntare cu nou-promovata ACS Fotbal Comuna Recea.

„Lupii” au avut parte de o pauză oarecum neașteptată în plin sezon, dată fiind amânarea partidei cu CSM Slatina, din etapa a șasea a eșalonului secund, iar Viorel Moldovan a profitat de această perioadă fără întâlniri oficiale pentru a face noi reglaje în angrenajul pe care îl pregătește, a anunțat FC Petrolul Ploiești.

Petroliștii au trecut printr-un mini-cantonament montan, au susținut și două teste cu formații de prim eșalon (4-5 cu Sepsi Sf. Gheorghe și 1-1 cu FC Voluntari), iar acum sunt pregătiți să reia cursa pentru un loc în partea superioară a clasamentului.

Petroliștii au plecat vineri dimineață din Ploiești, s-au oprit la Ghimbav pentru un antrenament găzduit de către baza Campo Verde, apoi și-au continuat drumul către Bistrița, acolo unde au înnoptat, a mai precizat FC Petrolul

Viorel Moldovan mizează pe un lot de 24 de jucători, din care nu face parte, însă, Armando Vajushi, singura indisponibilitate din efectivul „galben-albaștrilor”. Mijlocașul albanez a început săptămâna antrenându-se alături de coechipierii săi, dar, ulterior, nu a putut continua pregătirea la intensitate maximă, fiind nevoit să ia o pauză de cel puțin o săptămână.

Partida, care are loc pe terenul nou-promovatei ACS Fotbal Comuna Recea, la ora 14.30, va fi preluată de către DigiSport, TelekomSport și LookSport.

Brigada este alcătuită din Florin Mihai Marcu (Oradea) – Gero Szabo (Cluj Napoca) și Ioan Alexandru Corb (Satu Mare). Arbitru de rezervă va fi Claudiu Ștef (Tg. Mureș), în vreme ce, ca observatori, au fost delegați Zoltan Tamaș (Odorheiul Secuiesc) și Vasile Rad (Arad).

Foto/text – Sursă FC Petrolul Ploiești

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău