FC Petrolul Ploiești – AFC Dunărea Călărași, sâmbătă, pe stadionul „Ilie Oană”. Viorel Moldovan, înaintea partidei: „Trebuie să fim concentrați!” – VIDEO

Petroliștii vor avea o nouă confruntare, sâmbătă, pe „Ilie Oană”, de la ora 18.45, când este programată partida cu AFC Dunărea Călărași. După trei victorii consecutive, Viorel Moldovan speră că elevii săi vor fi concentrați, însă recunoaște că va fi un „meci delicat”.

„În primul rând, trebuie să fim foarte concentrați. Am, din acest punct de vedere, o anumită temere, pentru că știu ce se întâmplă în capul jucătorului atunci când sunt trei victorii consecutive. Te crezi deasupra tuturor și, dacă nu ții garda sus, nu știi de unde vine <<croșeul>>!”, a susținut tehnicianul „galben-albaștrilor”, care recunoaște că va fi un „meci complicat”.

„Dunărea este o echipă cu mulți jucători cu rutină în primele eșaloane, iar pe bancă se află un antrenor foarte bun, cu mare experiență. Va fi un joc dificil, pe care, însă, trebuie neapărat să-l câștigăm și să confirmăm parcursul bun din ultimul timp”, a adăugat Viorel Moldovan.

„E firesc ca, în momentul în care sunt rezultate pozitive, să fie și o atmosferă foarte bună la echipă, așa cum este acum. Trebuie să o menținem și putem face asta câștigând partida de mâine. Fiecare joc este foarte important și, așa cum am mai spus, nu trebuie să ne culcăm pe o ureche și să credem că simpla noastră prezență pe teren va fi suficientă pentru a câștiga cele trei puncte. Ar fi o greșeală să gândim așa, avem nevoie de concentrare maximă pentru a ne atinge obiectivul”, a mai precizat antrenorul petroliștilor în interviul dat pentru FCP TV.

Printre indisponibili se numără Vali Balint, care a primit cartonaș roșu la Miercurea Ciuc, dar și Sory Diarra, încă nerefăcut după o accidentare suferită în confruntarea cu Ripensia.

SURSĂ text/ VIDEO – site FC Petrolul/ FCP TV

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596