Csikszereda-Petrolul, astăzi, de la ora 18:00. Ce posturi TV transmit partida

După două victorii consecutive, petroliștii par să-și fi găsit cadența în acest campionat, iar acum au nevoie să confirme faptul că se află pe drumul cel bun în lupta pentru promovarea în primul eșalon.

Astăzi elevii lui Viorel Moldovan vor avea parte de un test important, pe terenul lui AFK Csikszereda, într-un meci ce va începe la ora 18.00 și va fi transmis de Disport 1, Telekomsport și Looksport.

„Lupii” și-au „ucis” adversarii în ultimele două confruntări, 4-0 la Reșița și 5-0 cu Ripensia, dar asta nu însemnă că nu sunt extrem de precauți înaintea întâlnirii de mâine, de la Miercurea Ciuc.

„Va fi un meci dificil, pentru că vom întâlni un adversar solid, o echipă foarte bine organizată în defensivă, dar care practică și un joc atletic, direct pe poartă”, avertizează Viorel Moldovan.

„Este foarte important să câștigăm și să avem constanță în rezultate. Trebuie să fim foarte concentrați, să fim pregătiți pentru un meci de luptă și să nu intrăm în jocul adversarilor”, a mai adăugat tehnicianul „galben-albaștrilor”.

Csikszereda este neînvinsă în acest start de campionat, în care a disputat trei partide, bifând o victorie, în deplasarea de la Recea, și o remiză pe teren propriu cu FC „U” Craiova, într-un meci în care oaspeții, ajunși, între timp, pe prima poziție a clasamentului, au egalat pe final. sursa: fcpetrolul.ro

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596