Apel al Uniunii Suporterilor Petroliști: „Nu mai e loc pentru amânări, ezitări sau incertitudini. Interesul Petrolului e mai presus de orice!”

Uniunea Suporterilor Petroliști a lansat un apel prin care solicită convocarea, în regim de urgență, a ședinței Comitetului Director, principalul subiect fiind legat de contractul încheiat între ACS Petrolul 52 și Primărie Ploiești.

Principalul punct de pe ordinea de zi a ședinței Comitetului Director, potrivit Uniunii Suporterilor Petroliști, ar fi contractul ACS Petrolul 52 cu Primăria Ploiești și modul de prelungire a acestuia.

Discuții pe această temă au existat, joi, la ședința Consiliul Local Ploiești, fiind avansate două propuneri, având în vedere că cesionarea mărcilor a fost condiționată de promovarea în Liga I.

Comunicat Uniunea Suporterilor Petroliști

Viitorul Petrolului trebuie decis împreună!

Având în vedere finalizarea actualei ediții de campionat în data de 2 august, USP propune convocarea unei Ședințe de Consiliu Director în data de 3 sau cel târziu 4 august, la o oră convenabilă membrilor CD, pentru a discuta împreună cu Partenerul Finanțator și cu Gloriile Petroliste strategia clubului Petrolul Ploiești pentru ediția de campionat 2020-2021.

Punctele pe care le propunem să fie adăugate pe Ordinea de zi a Ședinței de CD sunt:

1. Contractul ACS Petrolul 52 cu Primăria Ploiești privind cesiunea mărcilor Petrolul și modul de prelungire a acestuia în condiții stabilite de comun acord între Partenerul Finanțator, Gloriile Petroliste și reprezentanții suporterilor petroliști;

2. Analiza din punct de vedere sportiv a sezonului care se încheie și propunerea unei strategii sportive pentru promovarea în primul eșalon fotbalistic la sfârșitul sezonului următor, care începe în mai puțin de o lună. Dorim să folosim în mod inteligent și constructiv lecțiile dure primite de club în ultimele două sezoane, să nu mai repetăm greșelile făcute și să demonstrăm că am învățat din ele.

3. Analiza activității Centrului de copii și juniori. Perspective concrete de dezvoltare în sezonul următor.

4. Strategia de scouting a clubului. Ce greșeli s-au făcut în ultimul sezon și ce măsuri concrete trebuie să fie luate pentru a nu repeta greșelile respective în sezonul următor.

5. Organigrama clubului, prezentând atât descrierea completă a sarcinilor ce revin funcțiilor, cât și modul lor de relaționare/subordonare. Este al patrulea an în care USP cere oficializarea unei organigrame la club și sperăm să o vedem realizată în acest an.

6. Atragerea de noi sponsorizări și parteneriate.

Nu mai e loc pentru amânări, ezitări sau incertitudini.

Interesul Petrolului e mai presus de orice!

Mulțumim,
Uniunea Suporterilor Petroliști

Citește și: Subiectul legat de mărcile Petrolul, în Consiliul Local

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596