Petrolul – Rapid 0-0. Momente uluitoare pe Ilie Oană: un penalty executat de 3 ori, însă jucătorii Petrolului n-au reușit ”să o bage în ațe”

0

Cândva un derby de tradiție al fotbalului românesc, meciul de sâmbătă a fost unul jalnic.

Este drept că nici condițiile nu au fost dintre cele mai bune. Fără titulari, jucând cu tineri fără experiență și unii fără valoare nici de liga a patra, cele două echipe au făcut spectacol, dar nu fotbalistic.

De menționat este și lipsa publicului, cunoscut fiind că atât Petrolul cât și Rapidul au două dintre cele mai frumoase și puternice susțineri din țară.

În lupta pentru promovare, fiecare dintre cele două echipe ar fi avut nevoie de victorie, egalul neavantajând pe niciuna dintre ele. Se pare că va mai trece cel puțin un an până când lupii galbeni să-și împlinească visul. Greu cu un asemenea lot, greu în asemenea condiții… Doar galeriile fiind de top în Liga 1.

Pe lângă cele două eliminări de la Rapid, care ar fi trebuit să fie speculate la maxim de o echipă care dorește să revină în prima ligă, Petrolul a mai lăsat pentru antologia fotbalului momente pe care nu am vrea să le retrăim vreodată: 3 lovituri de la 11 metri și… nimic.

În minutul 65, Mario Bratu a obținut un penalty pentru Petrolul. Uruguayanul giuleștenilor, Facundo Mallo, a intrat imprudent. ”Nici dacă faci blat, nu intri așa. Intrare inconștientă”, a exclamat comentatorul partidei de la Digisport.

Digisport: ”Arnăutu a executat, portarul Popa a apărat, însă centralul a hotărât repetarea loviturii. Goalkeeper-ul bucureștenilor nu a păstrat niciun picior pe linia porții, așa că arbitrul l-a sancționat cu cartonaș galben.

Următorul executant a fost MarinescuPopa a parat din nou, dar nu a respectat nici de această dată regulile. A luat iar ”galben”, fiind eliminat. Cu lacrimi în ochi, tânărul portar de la Rapid a părăsit terenul, dar povestea nu era gata.

În poarta celor de la Rapid a intrat Tătaru, care i-a luat locul lui Drăghiceanu, în timp ce prahovenii au schimbat din nou executantul. De această dată, a ”confiscat” mingea paraguayanul Meza Colli.

Sud-americanul și-a luat un elan destul de scurt, a încercat să șuteze în forță, dar a trimis mult peste.”

S-a terminat 0-0, dar cel mai trist este că s-a mai stins o speranță.

Video pe Digisport AICI

 

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău