Jucătorii Petrolului depistați cu coronavirus vor fi retestați. Medicul echipei: ”Sperăm să fi fost o eroare”

0

Cinci jucători ai Petrolului, printre care și atacantul Younes Hamza, au fost depistați pozitivi la testul de coronavirus efectuat în perspectiva participării la derby-ul cu UTA, de la Arad.

Vestea i-a luat prin surprindere pe oficialii, clubului, care au dubii în ceea ce privește corectitudinea rezultatelor.

Aceștia au cerut repetarea testelor, mai ales că toate analizele efectuate până acum au ieșit negative.

”Suntem surprinși de aceste rezultate. Este al patrulea set de teste pe care îl facem. Primele 3 au ieșit complet negative, ultimele le-am făcut în urmă cu o săptămână. 

Astăzi au fost recoltate din nou probe pentru o nouă testare și așteptăm rezultatele în cursul serii. Sper ca toate să iasă finalmente negativ fiindcă au mai fost cazuri cu rezultate eronate. Deocamdată, toată lumea a plecat în izolare”, a declarat Laurențiu Bulata, medicul Petrolului pentru GSP.

Cei cinci jucători ”pozitivi” au fost internați la Spitalul Municipal Câmpina, iar restul lotului a intrat în izolare la domiciliu.

Deplasarea la Arad a fost anulată, iar meciul care ar fi trebuit să se desfășoare sâmbătă va fi reprogramat.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău