Ministrul Sportului, criticat după ce s-a lăudat pe Facebook că a apărut în chiloți la TV. ”În loc de scuze, reacție mitocănească!”

0

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a apărut în chiloți într-o emisiune TV. Incidentul a devenit viral și a stârnit un val de reacții.

Ieri, ministrul tineretului și sportului, Ionuț Stroe, și-a scăpat telefonul în timpul unei emisiuni live la TV, moment în care lenjeria intimă a acestuia a fost filmată. Ministrul era îmbrăcat la patru ace doar pe jumătate…

Totul a fost dezvăluit în momentul în care ministrul sportului, făcând o mișcare bruscă, a atins camera de filmat.

Astfel pentru câteva momente s-a văzut că Ionuț Stroe era îmbrăcat “la patru ace” doar pe jumătate, în partea de jos purtând un șort (VIDEO AICI)

”Duminică dimineață, acasă, ținutele sunt mai „sportive”, chiar și atunci când dau interviuri. 😁 #nofilter (n-am o problemă că am devenit viral și știu că toți care vor sări să critice poartă pantaloni de ski și pantofi acasă” a postat ministrul Stroe, pe Facebook, la scurt timp după incident.

Sindicatul Național Sport și Tineret a taxat dur reacția ministrului printr-un mesah postat pe site-ul propriu:

Și-a schimbat boxerii si s-a postat pe Facebook

Astazi, in timpul unei emisiuni in direct, ministrul Ionut Stroe a fost surprins in chiloti si,  cum era de asteptat, imaginile au devenit virale pe internet. Ar fi fost o intamplare usor de trecut cu vederea, daca ministrul nu ar fi revenit in spatiul public cu o explicatie ce arata o atitudine grobiana: si-a facut un selfie in chiloti si s-a postat pe Facebook! (vezi foto mai jos – in poza apare cu boxeri mai lungi decat cei din video)

Nu este neaparat o problema incidentul in sine, ci este vorba despre reactia acestui ministru  care, in loc  sa treaca sub tacere incidentul sau sa prezinte scuze unei natiuni intregi, isi dezvaluie mitocania si adevaratul caracter, postandu-se cu mandrie pe Facebook intr-o astfel de ipostaza… tot ce mai lipsea era sa spuna “ Luati de aici!”

Este vorba despre modul in care ministrul Ionut Stroe intelege sa se raporteze la ceilalti, adica ii trateaza cu dispret, lipsa de respect, inclusiv fata de sine insusi si de statutul de ministru al Guvernului Orban si senator in Parlamentul Romaniei.

Rusine!

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău